Søg
Filters
Blog options
Close

Levering og returnering

 

LEVERING

JUBELS.dk leverer fragtfrit i Danmark med GLS. Leveringstiden er 2-4 dage.
 

DELIVERY OUTSIDE DENMARK

JUBELS.dk delivers to Norway (150 DKK), Germany (50 DKK), Netherlands (50 DKK), Sweden (100 DKK) and Spain (150 DKK).
For other customers outside Denmark please contact us at kontakt@jubels.dk for possible delivery.


FORTRYDELSRET

Du har 14 dages returret fra den dag kjolen modtages. Hvis du fortryder dit køb skal kjolen returneres i samme stand, som du modtog den inkl. kjolens mærker.

For at lette refunderingen skal du vedlægge følgende i pakken.

- Kopi af ordrebekræftelse.

- Registrerings- og kontonummer på den bankkonto, hvortil pengene skal refunderes, ellers refunderes pengene tilbage på det brugte betalingskort.

- Kopi af evt. forudgående korrespondance.

Du betaler selv returportoen, og sender pakken til nedenstående adresse. Pengene refunderes inden for en uge efter kjolen er modtaget og godkendt.


OMBYTNING

Ønsker du at bytte en kjole til en anden størrelse eller anden model, så skriv til kontakt@jubels.dk med dit ordrenummer og hvilken kjole, du ønsker at byttet til.

Den nye kjole lægges til side og sendes til dig, når den anden er kommet retur. Du betaler selv returportoen for kjolen, der skal byttes, og sender pakken til nedenstående adresse.

Der kan kun byttes til kjoler, der findes i webshoppen.

 

REKLAMATION

Du har to års reklamationsret. Det betyder afhængig af situationen, at du enten kan få kjolen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Drejer det sig en kjole, der er købt som ny, udbedres fejlen igennem leverandøren eller du får en ny kjole. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, det vil sige at fejlen/manglen ikke er opstået som følge af forkert brug af kjolen. Når du returnerer en kjole bedes du oplyses, hvad problemet er. Kjolen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Er reklamationen berettiget refunderer vi fragtomkostninger, så husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Kjolen sendes til:

JUBELS.dk/Pia Routhe 
Allesøvej 4
5270 Odense N

Tlf. +45 25 10 41 27
E-mail: kontakt@jubels.dk


Når du sender en kjole ind til fortrydelse eller reklamation sender vi dig en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om det videre forløb i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.